Sonunda beklenen o büyük gün geldi çattı! Üst üste rekor katılım almaya devam eden Dalin 23 Nisan Resim Yarışması kazananları titizlikle jürimiz tarafından belirlendi❤ Geleceğe sanatla umut olan yetenekli miniklerimizi kalpten kutluyoruz.

Dalin, keyifli yolcuğunun nisan ayında neler yapmıştı bir hatırlayalım 💛

15-20 Nisan arası Miniatürk’te başlayan Çocuk Bayramı etkinliklerinde minikler Dalin Civcivi ile çok eğlendi, yaratıcı resim atölyelerinde en renkli hayallerini yansıttı.

22 ve 23 Nisan’da Dalin Civcivleri Watsons, Gratis, Rossmann, Ebebek ve Civil mağazalarında; Gazhane ve Miniatürk’te miniklerle kucaklaştı, Dalin balonlarıyla her yer sarıya boyandı! Dalin Civcivi’ni bir an olsun yalnız bırakmayan minikler, birbirinden eğlenceli anlar yaşadı. Dalin’in Nisan ayı kutlamalarıyla 40 bini aşkın kişiye ulaşıldı 😊

Uzun yıllar devam eden 23 Nisan Resim Yarışması, son 2 yılda rekor katılımla çocuklarla buluştu. 20 bini aşkın miniğin katıldığı resim yarışması, bu sene de tüm heyecanıyla sona erdi! En renkli hayallerini kağıda döken çocukları büyük ödüllere kavuştu! 500 tablet, 10 Dalin Resim Bursu’nun sağlandığı yarışmada; Dalin Kumbarası’yla deprem bölgesindeki çocuklara da destek olunuyor. Dalin Kumbara’da birikenler ile yapılacaklara Dalin’le büyüyenler karar veriyor, çocukların umutlarını çoğaltıyor.

40 yıldır sizinle büyüyen Dalin’i hayallerinize ortak ettiğiniz için teşekkür ederiz! Tüm 23 Nisan’lar sizinle ve Dalin’le güzel 👧🏻👦🏻