Kopaş Ailesi iyi ki varsınız, iyi ki ailemiz sizsiniz! 💛 Dalin’in 40. yılını öyle büyük bir mutluluk ile kutladık ki, 1 Ekim günü hafızalardan silinmeyecek! Böyle bir kalabalıkla yaş günümüzü kutlarken ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bize yeniden hatırlattınız 🎉

Belki yağmur dinmedi ama Dalin ile eğlence hiç bitmedi! Aileler minikleri ile geldi, gençler festivale tüm enerjisini getirdi ve Dalin Sever herkes 1 Ekim’de çocukluğunu yaşadı, çocuk olmayı hatırladı.

Muhteşem sahnesi ile 7’den 70’e herkese büyüleyici bir gece yaşatan Nil Karaibrahimgil ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz!

Festivalimize ev sahipliği yapan İBB Kültür A.Ş. ve İBB Festival Park, iletişim sponsorluğumuzu üstlenerek İstanbul’u sarıya boyayan Panoffect ve festival organizasyonunu sağlayan Freebird Agency’e çok teşekkür ederiz.

Bu büyük festivali hayata geçirmek için Genel Müdürümüz Cengiz TÖRER, Pazarlama Direktörümüz Neslihan KARAAAĞAÇ başta olmak üzere büyük bir özveri ile çalışan Dalin Pazarlama, İçerik Pazarlama, Dijital Pazarlama ve Tasarım ekiplerini tebrik ederiz.

Nice 40 yıllarda bir araya gelmek üzere!